Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Габрово Томислав Дончев ще

...
 Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Габрово Томислав Дончев ще
Коментари Харесай

Ето кога и къде ще гласуват водачите на листи на ГЕРБ-СДС

 Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Габрово Томислав Дончев ще гласоподава в родния си град Габрово. Той ще даде своя избор в 11:00 часа, в изборна секция 49 – " Национална Априловска гимназия ". 
 
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Хасково Делян Добрев ще гласоподава в 11:02 часа в 71 СИК в СУ " Св. Паисий Хилендарски ", град Хасково. 
 
Водачът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за Русе и Раздрад Десислава Атанасова ще упражни правото си на глас в 11:00 часа. Тя ще гласоподава в СУ " Васил Левски ", жк. Дружба, град Русе.

Тома Биков, лидер на листата на ГЕРБ-София в 24 МИР ще упражни правото си на глас в 11.00 часа. Той ще гласоподава в 107 ОУ " Хан Крум ", ул. " Димитър Димов " 13, град София.
 
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Сливен Десислава Танева ще упражни правото си на глас в учебно заведение " Хаджи Мина Пашов ", град Сливен в 8:30 часа.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Ловеч Николай Нанков ще гласоподава в 10:30 часа в родния си град Априлци. Той ще упражни вота си в изборната секция в НЧ " Бъдеще 1894 " в кв. Острец.
 
Председателят на Съюз на демократичните сили и лидер на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР-София Румен Христов ще гласоподава в 9:30 часа в гр.София, ж.к. " Бъкстон ", 2 СОУ " Академик Емилиян Станев " на ул. " Ген.Ал.Суворов " № 36.
 
Водачът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за Шумен и Стара Загора Красимир Вълчев ще гласоподава в 10:30 часа, в СИК № 14 - Професионална гимназия по компютърни науки и математически разбори " Проф. Минко Балкански ", град Стара Загора.
 
Екатерина Захариева, лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик ще гласоподава в ОУ " Проф. Иван Батаклиев ",  гр. Пазарджик, в 14:00 часа.
 
Водачът на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за Кюстендил Христо Терзийски ще гласоподава в родното си място - село Слокощица. Той ще упражни правото си на глас в 11:00 часа, в 81-ва секция (сградата на някогашната детска градина).
 
Красен Кръстев, лидер на листата на ГЕРБ-СДС за Враца ще гласоподава в 7:00 часа, в секция 6, град Бяла Слатина.
 
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Ямбол Димитър Иванов ще гласоподава в 11:00 часа, в изборна секция 11 на ул. " Славянска " 4, град Ямбол.
 
Росен Желязков, лидер на листата ГЕРБ-СДС за Благоевград ще упражни правото си на глас в 12:00 ч. в СИК 11, регион " Красно село ", Столична община.
 
Водачът на ГЕРБ-СДС за Смолянска област доктор Красимир Събев ще гласоподава в секция 19- Обреден дом, бул. България №10, Смолян. Кандидатът за депутат ще упражни своя избор от 11.00 часа.
 
Пламен Тачев, лидер на листата на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили - Плевен, ще гласоподава в 13:00 часа в секция 30, град Червен бряг.
 
Водачът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева ще упражни правото си на глас в 11:00 часа в секция № 135, СУ " Петко Р. Славейков ".
 
Вежди Рашидов, лидер на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Пловдив област  ще гласоподава в град София. В 09:00 той ще пусне своя избор в  64 ОУ, кв. Симеоново.
 
Водачът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в 26 МИР София – област Младен Маринов ще гласоподава в 9:00 часа. Той ще пусне гласа си в столичното 199 ОУ " Свети Апостол Йоан Богослов " на ул. " Поручик Георги Кюмюрджиев " № 30, ж.к. Левски Г, регион Подуяне.
 
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС - Варна Даниел Митов ще гласоподава от 11:00 часа, в 175 секция в курорта Златни пясъци.
 
Жечо Станков, лидер на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Бургас ще упражни правото си на глас в 14:00 часа в ППМГ " Акад. Никола Обрешков ", град Бургас.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 5 МИР-Видин Росица Кирова ще гласоподава в 11:00 часа, в Профилирана Природо-математическа гимназия " Екзарх Антим I ", град Видин.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново доцент Костадин Ангелов ще гласоподава в 11:00 часа. Той ще пусне гласа си в СУ,,Вела Благоева ", кв " Бузлуджа ", град Велико Търново.

Георг Георгиев, лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Перник ще упражни правото си на глас в 16:30 часа. Той ще гласоподава в ПМГ " Христо Смирненски ", град Перник.
 
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Добрич Деница Сачева ще гласоподава в 10:30 часа в СУ " П.Р. Славейков ", град Добрич.
 
Ивелин Иванов, лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Силистра ще гласоподава в 7:22 часа. Той ще упражни правото си на избор в спортно учебно заведение " Дръстър " в Силистра.
 
Ирена Димова, лидер на листата на ГЕРБ-СДС за Монтана ще гласоподава в 11:02 часа в 39 секция, Младежки дом, град Монтана.
 
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Търговище Теменужка Петкова ще гласоподава в 9:00 часа в I СУ " Св.Седмочисленици " в гр.Търговище.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР